“We hebben elf jaar in een allegaartje van stijlen gewoond. Toen we verhuisden naar een ruimer huis, vonden we het tijd om de inrichting serieuzer aan te pakken. Simone’s werkwijze is erg praktisch en ze kreeg snel helder wat onze wensen waren. Ze gaf ons de ideale indeling voor de woonkamer en twee moodboards: een met natuurlijke kleuren en een met een gewaagder kleurenpalet. Ook maakte ze een shopping list, waar we nog steeds profijt van hebben. Simone is betrokken, komt tijdens het project regelmatig kijken en is erg prettig om mee te werken. Vooral dat laatste maakt een enorm verschil als je iemand in huis haalt. Het enige waar we spijt van hebben, is dat we Simone niet eerder bij onze verhuizing betrokken hebben.”

Wendy & Lennard
Wendy & Lennard royaal herenhuis

“De benedenverdieping van ons nieuwe huis bestond uit drie afzonderlijke ruimtes: woonkamer, woonkeuken en tuinkamer. We hadden werkelijk geen idee hoe we hier één geheel van konden maken. Simone kwam met moodboards, een uitgebreide plattegrond en een shopping list. Die shopping list was heel gevarieerd qua budget, materialen en dessins, en dit inspireerde ons om breed te kijken. Simone heeft ons met haar advies out of the box laten denken. Zo zijn we samen tot een geweldig resultaat gekomen. Wat ook leuk is: Simone stuurt weken later nog wel eens een Whatsapp-je als ze iets tegenkomt dat echt bij ons en ons huis past.”

Dorien en William
Dorien en Williamruime geschakelde twee-onder-een kapwoning

“Na een flinke verbouwing op zolder was de woonkamer aan de beurt. We wilden rust krijgen in de chaos en zaten te wachten op de juiste ideeën, maar die kwamen niet. Besluiteloosheid leidde tot gelatenheid. En een volle, rommelige kamer. Tot Simone in een aantal schetsen liet zien welke kant het op zou kunnen. Ze gaf suggesties voor een nieuwe indeling en een moodboard met kleuren waarmee we de gewenste rust konden realiseren. Ineens gingen onze eigen ideeën weer stromen. We hebben inmiddels ruimte gemaakt, kasten gekocht, verf uitgekozen, etc. Simone gaf richting aan onze wensen, zodat het een kamer wordt die bij ons past. Haar advies was precies de persoonlijke inspiratie die we nodig hadden.”

Liesbeth en Chris
Liesbeth en Chrismoderne stadswoning

“Simone’s persoonlijke aanpak en de aandacht waarmee ze ons adviseerde heeft ons verrast. We wilden onze woonkamer veranderen, maar wisten niet goed hoe of wat. Simone vertaalde onze wensen naar twee mogelijke interieurs en indelingen. Hierdoor kregen we snel helder welke kant we op wilden. Ook de shopping list die ze samenstelde, was een uitkomst. Deze helpt ons om keuzes te maken die bij ons én bij ons nieuwe interieur passen. We hebben het moodboard een prominente plek gegeven en verwezenlijken steeds een stukje van onze nieuwe woonkamer. Kortom, een topadvies!”

Mariska en Wilfred
Mariska en Wilfredeengezinswoning met open keuken

“We keken enorm uit naar onze verhuizing: niet alleen hadden we een geweldige woning gekocht, de meubels waren ook al besteld. Maar toen sloeg de stress toe. Wat was de beste indeling? Welke kleuren zouden goed in het nieuwe huis passen? Dus riepen we de hulp van Simone in. Wat ons meteen aansprak, is dat ze het complete gezin erbij betrok. Ze vroeg elk van ons om steekwoorden op te schrijven en liet ons op Pinterest afbeeldingen aanklikken die we mooi vonden. Ook ging ze mee naar de winkel waar we de meubels hadden besteld om ze met eigen ogen te zien. Simone nam de tijd voor ons en luisterde goed naar onze wensen. Ze ontwierp twee plattegronden voor de woonkamer en twee moodboards: het ene gewaagd, het andere – uiteindelijk onze voorkeur – iets veiliger. Dankzij Simone hebben we een gezellig, warm en rustig huis met mooie kleuren die bij elkaar passen.”

Annemarie & Job
Annemarie & JobRuime twee-onder-een kapwoning

“Simone’s presentatie was boven verwachting. Ik had niet kunnen bedenken dat we zo op één lijn zouden zitten. Haar aanpak is grondig en praktisch. Niet alleen maakte ze een moodboard, ze bezocht ook allerlei winkels, maakte foto’s en kwam met informatie over waar de spullen te koop zijn en wat ze kosten. Dankzij haar frisse blik heb ik binnenkort weer een prachtig huis. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan en ga haar zeker aan anderen aanbevelen.”

Familie van Zwienen
Familie van Zwienenvrijstaand huis met grote aanbouw

“De plannen waren er al heel lang: we wilden meer rust en eenheid in onze woonkamer en aanbouw. Maar hoe? Ook lukte het ons niet om de juiste kleuren te kiezen. Simone vroeg ons om foto’s te sturen van de stijlen en kleuren die we mooi vinden. Aan de hand daarvan presenteerde ze twee moodboards en stalen van verschillende producten. Ongelooflijk hoe goed ze ons verhaal heeft vertaald naar een plan dat bij ons past. We zijn nog maar net begonnen met de aanpassingen en het verschil is al enorm. Wat wordt het mooi! Wat we ook prettig vinden, is het contact met Simone. Als we over iets twijfelen, kunnen we altijd even bellen.”

Familie van Leeuwen
Familie van Leeuwenvrijstaand huis met serre

“Ik zat zelf al zo lang te denken over een andere indeling van de woonkamer en dan blijf je eigenlijk hangen in dezelfde ideeën. Door Simone’s frisse kijk, kwam er een verrassend mooi ontwerp, dat echt past bij ons! Ze heeft alles ook heel mooi gepresenteerd; een prachtig moodboard en een duidelijke tekening. Ik was heel blij met het resultaat. En eerlijk gezegd word ik er steeds blijer van! ”

Irma & Marcel
Irma & Marceljaren 30 familiehuis

“Toen ik ging verhuizen naar een kleinere woning, heeft Simone mijn ideeën vertaald naar een top-ontwerp dat perfect aansluit bij mijn wensen.  Het is duidelijk dat Simone heel goed aanvoelt wat bij je past, want het resultaat is geweldig en voelt als een warme deken!”

Claudia
Claudiaeengezinswoning

“Hoewel we best creatief zijn op andere vlakken, lukte het ons niet om onze woonkamer zodanig in te richten dat er meer rust, kleur en eenheid in zou komen. Simone heeft aan de hand van onze wensen een moodboard gemaakt en twee schetsen van hoe we de kamer zouden kunnen indelen. Dat heeft bij ons het zaadje geplant om stap voor stap de veranderingen door te voeren die bij ons passen. De samenwerking met Simone verloopt heel fijn. Ze heeft niet alleen veel kennis in huis, maar is ook een bijzonder prettige en warme persoon.”

Karin & Theo
Karin & Theojarendertighuis

“Tijdens de gezellige en ongedwongen intake, gericht op het optimaal benutten van de ruimte en het vernieuwen van het interieur, merkte ik dat ik niet goed wist welke stijl me het meest aansprak. Best een uitdaging voor Simone, leek me. Hoe moest ze hier één geheel van maken? Tijdens de presentatie, die overigens niet lang op zich liet wachten, bleek dat Simone beter wist waar wij als gezin naar op zoek waren dan ik zelf. Tot in de details. Ik werd er direct blij van. Dankjewel Simone!”

Monique & Aad
Monique & Aadtwee-onder-een-kapwoning

“Het ontwerp van Simone voor mijn tuinkantoor is in één woord geweldig. Vanaf mijn werkplek heb ik zicht op de tuin, wat voor mij absoluut een eis was, en in de lage kastjes kan ik heel veel kwijt. Handig, want het tuinkantoor heeft een dubbelfunctie als logeerplek. Dan is het natuurlijk superfijn om alle werkspullen snel te kunnen opruimen. Dankzij het compacte keukenblok hoef ik bovendien niet steeds heen en weer te lopen naar mijn huis om koffie of thee te zetten of glazen af te wassen. Maar het meest blij ben ik misschien wel met het vogelbehang, dat geeft echt karakter aan de ruimte. Ik ben trouwens niet de enige die zo enthousiast is over mijn nieuwe thuiswerkplek: tijdens Teams-vergaderingen regent het complimenten.”

Kitty
Kittyvrijstaand tuinkantoor

“Toen we een aantal jaar geleden stylingadvies wilden voor onze woonkamer, kwamen we in contact met Simone. Na een fijn gesprek en het maken van een moodboard presenteerde ze een plan dat onze woonwensen perfect vertaalde. Begin dit jaar kochten we een ander huis. We wisten meteen dat we ook nu weer Simone wilden inschakelen. Samen zijn we naar onze toekomstige woning gegaan om de indeling van de woonkamer en de open keuken te bekijken en alles op te meten. Het plan dat Simone aan ons presenteerde, was passend én verrassend. We waren vooral blij verrast met het hoekje met vogelbehang en de elementenbank. Door die bank is er een televisiehoek en lees-/koffiehoek gecreëerd. Bovendien kunnen we ‘m razendsnel uit elkaar schuiven om er twee losse banken van te maken. De woning straalt nu rust, warmte  en gezelligheid uit.”

Marga en René
Marga en Renévrijstaande villa met prachtig uitzicht

“Na jaren van zoeken was er eindelijk een nieuwe locatie gevonden voor onze huisartsenpraktijk in Sint Willebrord. Het oude schoolgebouw moest helemaal gestript en opnieuw worden ingericht naar een huisartsenpraktijk. Naar mate de bouw vorderde dienden er allerlei besluiten genomen te worden over het interieur. Een zware taak waar je als leek niet makkelijk uitkomt. Het moment was daar om hulp in te schakelen en wat ben ik blij dat ik voor Simone gekozen heb!  Je maakt je wensen kenbaar middels sleutelwoorden en Simone zet dit voor je om in een prachtig interieurproduct. Niet alleen luistert ze goed naar je wensen, met maximale inzet hielp zij mee met besluitvormingen tijdens bouwvergaderingen. Haar pro actieve houding en adviezen zijn ontzettend veel waard in een periode waarin op sommige momenten de drukte niet te overzien is. Het resultaat is uiteindelijk een genot voor onze ogen waar we de komende jaren nog heel veel plezier van zullen hebben. Samenvattend kan ik iedereen Simone van harte aanbevelen als betrouwbare interieur stylist met verstand van zaken!”

Levent Yurtsever - Het Huisartsenteam De Gagel
Levent Yurtsever - Het Huisartsenteam De GagelHuisartsenpraktijk Sint Willebrord